160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocukluk hayalini gerçekleştirip sinemacı oldu, şimdi kendi filmini çekmeyi hedefliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocukluk hayalini gerçekleştirip sinemacı oldu, şimdi kendi filmini çekmeyi hedefliyor
Abone ol
Eskişehir'de çocukluk Hayalini Gerçekleştirip Sinema Sektörünün Birçok önemli Dalında Görev Yapan Ufuk Başar Can (28), "şu An Hayalim, Kendi Filmimi çekmek. Sinema Ile Insanlara Bir şeyler Anlatmak Istiyorum" Dedi.

Eskişehir’de çocukluk hayalini gerçekleştirip sinema sektörünün birçok önemli dalında görev yapan 28 yaşındaki Ufuk Başar Can, "Şu an hayalim, kendi filmimi çekmek. Sinema ile insanlara bir şeyler anlatmak istiyorum" dedi.

Çocukluğundan beri sinemaya büyük ilgi duyan Ufuk Can Başar, 2016 yılında sinema sektörüne adım attı. Reji asistanı olarak başladığı sektörde bir süre sonra yardımcı yönetmen olan ve önemli projelerin altında ismi bulunan Başar, bazı projelerde ise oyuncu olarak yer aldı. Sinema ile insanlara bir şeyler anlatmak istediğini ifade eden Başar, şimdi ise kendi filmini çekmek istediğini ve proje için hazırlıklara başladığını belirtti.

"Sinema ile insanlara bir şeyler anlatmak istiyorum"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ufuk Başar Can, "Çocukluktan beri sinema seven bir insanım. Yaklaşık 3-4 yaşından beri her gün 2-3 film izliyordum. Lisede artık, ’Ben sinemacı olmalıyım. Ben acaba sinemacı mı olsam, ben bunu mu yapmak istiyorum’ dedim. Sonra sinema sektörüne girdim. Yaklaşık 2016’dan beri sinema sektöründeyim. Sektöre reji asistani olarak girdim. Belli bir süre sonra yardımcı yönetmen oldum. Ulusal kanallardaki dizi projelerinde, sinema filmlerinde yardımcı olarak yaptım. Daha önce birkaç projede oyunculuk yaptım, 2 başrolüm oldu. Sinema sektörünün hemen hemen her alanında çalıştık diyebilirim. Çünkü ben sinemanın multidisipliner bir alan olduğuna inanıyorum. Sevdiğim işin her alanında çalışmak beni mutlu ediyor. Sinema ile insanlara bir şeyler anlatmak istiyorum. Bir hikaye anlatmak istiyorum. Aslında hikaye tutumunu sevdiğim için bu alana yöneldim. Şu an hayalim, kendi filmimi çekmek. Yakın zamanda bir film projem var, onu hayata geçireceğim" şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
14 yıl sonra Türk İş Dünyası Heyeti Şamı ziyaret etti Önceki Haber

14 yıl sonra Türk İş Dünyası Heyeti Şamı...

Biçerdöverin motor kısmında çıkan yangın buğday tarlasına zarar verdi Sonraki Haber

Biçerdöverin motor kısmında çıkan yangın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar