160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çocukların yeşil sahadaki rakibi babaları oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocukların yeşil sahadaki rakibi babaları oldu
Abone ol
KARABÜK’TE 3-9 EKİM AMATÖR SPOR HAFTASI GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ÇOCUKLAR BABALARI İLE FUTBOL MAÇI YAPTI.

Karabük’te 3-9 Ekim Amatör Spor Haftası Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü etkinlikleri çerçevesinde çocuklar babaları ile futbol maçı yaptı.


Amatör Spor Haftası kapsamında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda yapılan ’Babaları ve Oğulları’ futbol maçında karşı karşıya gelen takımlarda çocuklar babalarına rakip oldu.


Başlama vuruşunu Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın yaptığı karşılaşmalar 20 dakikalık iki devre halinde minyatür kale şeklinde oynandı.


Etkinliği takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Karabük Amatör Kulüpler Federasyonu (ASFK) Başkanı İhsan Çevik müsabakalar öncesinde çocuklar ve babaları ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Mücadeleleri sporseverler ve aileler de tribünden takip etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyenin en ünlü yazarları Denizlide buluştuÖnceki Haber

Türkiyenin en ünlü yazarları Denizlide b...

PAÜ Hastanesinde Sepsis oturumu yapıldıSonraki Haber

PAÜ Hastanesinde Sepsis oturumu yapıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar