160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocuklardan işaret dili kursuna yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklardan işaret dili kursuna yoğun ilgi
Abone ol
ÇUKUROVA BELEDİYESİNİN TOPLUMSAL BİLİNCİN VE YARDIMLAŞMANIN OLUŞMASI AMACIYLA AÇTIĞI İŞARET DİLİ KURSUNA 8-15 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

Çukurova Belediyesinin toplumsal bilincin ve yardımlaşmanın oluşması amacıyla açtığı işaret dili kursuna 8-15 yaş arasındaki çocuklar yoğun ilgi gösterdi.


Küçük yaşta aldıkları eğitimlerle, kendi becerilerini geliştirme fırsatı bulan, özgüvenlerini geliştiren, yardımlaşmanın sosyal olarak önemini kavrayan çocuklar, işitme engelli vatandaşlarla köprü olmaya hazırlanıyor.


Yeni bir dil öğrenmenin çocuklar üzerinde gelişim anlamında çok fazla bir öneme sahip olduğunu söyleyen İşaret Dili Kurs Eğitmeni Figen Selluncak, Çukurova Belediyesi olarak daha küçük yaşta çocuklara sosyal yardımlaşmanın önemini göstermeye çalıştıklarını belirtti. İlerde kendilerini geliştirerek tercümanlık belgesi bile alabileceklerini ve bu eğitimi kazanca dönüştürebileceklerini söyleyen Selluncak, bu kurslarda işaret dili ile beden dili arasındaki uyumu anlattıklarını, iletişim cümlelerini ve işaret dilinin temel kurallarını öğrettiklerini kaydetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçakçılık operasyonu Önceki Haber

Kaçakçılık operasyonu

Karlıovadaki sağlık evi yenilendi Sonraki Haber

Karlıovadaki sağlık evi yenilendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar