160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocuklara çevre tiyatrosu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklara çevre tiyatrosu
Abone ol
DÜZCE VALİLİĞİ ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ VE DÜZCE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILAMAK VE GELECEK NESİLLERİ ÇEVRE KONUSUNDA DUYARLI OLMALARINI SAĞLAMAK AMACIYLA SADRİ ALIŞIK ÇOCUK TİYATROSU’NUN ‘LA FONTEN ORMAN MAHKEMESİNDE’ ADLI TİYATRO OYUNUNU 400 ÇOCUKLA BULUŞTURDU.

Düzce Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çocuklara çevre bilinci aşılamak ve gelecek nesilleri çevre konusunda duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla Sadri Alışık Çocuk Tiyatrosu’nun ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ adlı tiyatro oyununu 400 çocukla buluşturdu.


Düzce’yi gelecek nesillere sağlıklı ve yeşil bir kent olarak devretmek, çocukları bu konuda bilinçlendirmek, sorumluluk bilincini ve farkındalığını artırıp, sanatla ilişkilendirerek estetik becerisini geliştirmek adına 1-7 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri dahilinde Kültür Merkezinde Sadri Alışık Çocuk Tiyatrosu’nun çevre tiyatrosu sahnelendi.


Toplam 400 öğrencinin katıldığı tiyatro etkinliğinde çocuklar keyifli zaman geçirmenin yanı sıra çevre bilinci hakkında bilgilendirildi. İnteraktif tiyatro oyununda çocuklarla iletişime geçen usta tiyatrocular, çocukların çevrenin korunması için fikirlerini aldı. Tiyatro oyunu çocuklar tarafından sevildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altındağlı çocuklar, masallarla buluştu Önceki Haber

Altındağlı çocuklar, masallarla buluştu

Vali Şıldak, moral gecesine katıldı Sonraki Haber

Vali Şıldak, moral gecesine katıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar