28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

Cigna Türkiye, En Çok Tavsiye Edilen Şirketlerden Biri Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cigna Türkiye, En Çok Tavsiye Edilen Şirketlerden Biri Oldu
Abone ol
Cigna Global’in müşterilerinin deneyimlerini ölçümlemek üzere her yıl dünya çapında gerçekleştirdiği “Uluslararası Pazarlar – Net Tavsiye Skoru” çalışması tamamlandı.

Cigna Global’in müşterilerinin deneyimlerini ölçümlemek üzere her yıl dünya çapında gerçekleştirdiği “Uluslararası Pazarlar – Net Tavsiye Skoru” çalışması tamamlandı. Cigna Türkiye, müşteriler tarafından tavsiye edilme oranını bir önceki yıla göre %20 arttırarak Cigna Uluslararası Pazarlar Grubu içindeki en yüksek skorlardan birine sahip oldu. 

Hayatına dokunduğu herkesi iyi ve güvende hissettirme vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, ‘Hayat Boyu Birlikte’ diyerek müşterilerine sunduğu iyi hissettiren sigortacılık hizmetleriyle başarısını tescillemeye devam ediyor.

Cigna Global tarafından, müşterilerinin deneyimlerini ölçümlemek üzere her yıl dünya çapında eş zamanlı yürütülen “Uluslararası Pazarlar – Net Tavsiye Skoru” (NPS) çalışmasına göre; Cigna Türkiye’nin tavsiye edilme oranı 2021 sonuçlarına göre %20 arttı. Bu artış ile Cigna, araştırma grubu içindeki en yüksek skorlardan birine sahip oldu.  

2022 yılının sonunda yapılan araştırmaya 1.300’ü aşkın Cigna Türkiye müşterisi katılım sağladı. Çalışmaya katılan Cigna müşterileri, Cigna’yı genel anlamda “çalışması kolay”, “ürün ve hizmetleriyle değer katan” ve “güven duydukları” bir firma olarak tanımladılar. 

Müşterilere hayatlarının her aşamasında kolay, anlaşılır ve ulaşılabilir çözümler sunma vizyonu ile çalıştıklarını belirten Cigna Genel Müdürü Pınar Kuriş, çalışmalarının müşterilerde yarattığı olumlu yansımayı görmenin gurur verici olduğunu belirterek, “Sigorta şirketleri ile yaşanılan deneyimin müşteriler için en önemli tercih kriterlerinden biri olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz.

Deneyim kültürünü, şirketin her seviyesinde ve tüm karar alma süreçlerimizin odağında konumluyoruz. Bu başarımızın arkasında, ‘Hayat Boyu Birlikte’ diyerek sunduğumuz ulaşılabilir hizmetlerle bir sigorta şirketinden çok müşterilerimizin yanında yol arkadaşı olarak yer almamızın etkisi olduğuna inanıyoruz” dedi.

“Müşterilerimizin sigorta ihtiyacının var olduğu her yerde olmak istiyoruz”

Cigna müşterilerinin memnuniyet oranını etkileyen hizmetlerin başında gelen ve geri bildirimlerle sürekli olarak yenilenen Cigna Mobil uygulaması ile sigortalılar, günlük olarak ihtiyaç duyabilecekleri tüm sigorta ürünleriyle ilgili detaylara ve bu ürünlerle birlikte sunulan ek hizmetlere kolaylıkla ulaşabiliyorlar.

Yanı sıra, müşterileriyle her temas noktasında bütünleşik bir deneyim sunmayı hedefleyen Cigna, birebir müşteri deneyimine etki eden Çağrı Merkezi çalışanlarını da ‘Müşteri Deneyimi Temsilcisi’ olarak konumluyor. Cigna, çalışanlarına verdiği eğitimlerle müşteri deneyimine de doğrudan pozitif etki sağlıyor. 

Tüm bu çalışmalarla müşterilerden alınan Net Tavsiye Skorlarının ve geri bildirimlerin oldukça olumlu olduğunu belirten Pınar Kuriş; “Bizim için öncelikli konulardan biri de şikayet çözümü; bize bir talep ya da şikayetiyle ulaşan müşterilerin yaşadıkları sorunları hızlı ve beklentilerini karşılayacak şekilde çözmek istiyoruz.

Aynı zamanda, son dönemde yükselişe geçmekte olan sigortacılık hizmetlerini müşteri yolculuklarının içine entegre eden “embedded” (gömülü) sigortacılık fırsatlarını değerlendirmek için gerek altyapı tarafında gerekse iş birliklerinde önemli çalışmalarımız var.

Müşterimizin bize gelmesini beklemektense; biz müşterimizin sigorta ihtiyacının var olduğu her yerde olmak istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keçiörende sahur denetimiÖnceki Haber

Keçiörende sahur denetimi

Başkan Altay: “En zor zamanda görev alma iradesi gösterdiniz”Sonraki Haber

Başkan Altay: “En zor zamanda görev alma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar