
Cumhuriyet Halk Partisi, 23 Mart’ta gerçekleştireceği Cumhurbaşkanı Adaylığı Önseçimi için üye kayıtlarını hızlandırdı. CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, tüm vatandaşları partiye üye olarak demokrasi şölenine katılmaya davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 23 Mart 2025 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Adaylığı Önseçimi öncesinde üye kayıtlarına hız kesmeden devam ediyor.
CHP il ve ilçe hizmet binaları, üyelik başvurularını kabul etmek için gece 21.00’e kadar açık tutuluyor.
CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, partiye yeni üyelerin katıldığını belirterek, özellikle 17. Dönem MHP Yumurtalık İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Sıdar ve Mustafa Gevrek gibi yıllardır MHP’de siyaset yapmış isimlerin de CHP’ye katıldığını duyurdu.
Soylu, “Gücümüze güç kattıkları için kendilerine teşekkür ediyor, aramıza hoş geldiniz diyorum” dedi.
CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, tüm vatandaşları partiye üye olmaya ve Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmaya davet etti.
Soylu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
“Biz, ülkemizdeki adaletsizlikleri, yoksulluğu, baskıları ve yasakları ortadan kaldırmak için yeni bir yola çıktık. 23 Mart'ta cumhurbaşkanı adayımızı belirleyerek yepyeni bir yürüyüşe başlayacağız.
28 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar online olarak veya ilçe başkanlıklarımıza gelerek CHP’ye üye olan herkes, ön seçimde oy kullanma hakkına sahip olacak.”
Soylu, Yumurtalık İlçe Örgütü olarak akşam saat 21.00’e kadar hizmet verdiklerini belirterek, üyelik başvurularını kabul etmeye devam ettiklerini söyledi.

Yorum Yazın