160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

CHP Şanlıurfa İl Başkanı, Atamaya Tepki Gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Şanlıurfa İl Başkanı, Atamaya Tepki Gösterdi
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan atamaya tepki gösterdi. Karadağ, atamanın bir an önce durdurulması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan atamaya tepki gösterdi.

Karadağ, atamanın bir an önce durdurulması gerektiğini söyledi.

Karadağ, yaptığı açıklamada, "Kentimizin eğitimini ve çocuklarımızın geleceğini geçmişi şaibeli olan şahıslara emanet etmenize izin vermeyeceğiz.

Urfa'yı siz sahipsiz mi sandınız? AKP iktidarının Şanlıurfa'mıza yaptığı liyakatsiz ve şaibeli atamalar yüzünden, Şanlıurfa her konuda son sıralarda yer alıyor.

Elinizi kadim kent Şanlıurfa'mızın üzerinden çekin ve bu atamayı durdurun" dedi.

Karadağ, Karaman'da yaşları 8 ila 10 arasında değişen 45 erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı Ensar Vakfı olayıyla ilgili olarak hakkında soruşturma açılan bir şahsın Şanlıurfa'ya milli eğitim müdürü olarak atanmasını kabul etmediklerini aktardı.

Karadağ, "Bu şaibeli isimlere Urfa'da yer yoktur" dedi.

Karadağ, atamanın durdurulması için yargıya başvuracaklarını da söyledi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zararlı güneş ışınları kansere neden olabiliyorÖnceki Haber

Zararlı güneş ışınları kansere neden ola...

Yıldızlar ligi çeyrek final heyecanı Burhaniyede yaşanıyorSonraki Haber

Yıldızlar ligi çeyrek final heyecanı Bur...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar