160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Chinese Rose Restaurantta satılan dana kaburganın içerisinde domuz eti tespit edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Chinese Rose Restaurantta satılan dana kaburganın içerisinde domuz eti tespit edildi
Abone ol
Tarım Ve Orman Bakanlığının Yayınladığı "sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" Listesinde Muğla'nın Fethiye Ilçesinde Faaliyet Gösteren Chinese Rose Restaurantta Satılan Dana Kaburganın Içerisinde Domuz Eti Tespit Edildiği Ifade Edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığının yayınladığı "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listesinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren Chinese Rose Restaurant’ta satılan dana kaburganın içerisinde domuz eti tespit edildiği belirtildi.

Muğla’da yerli ve yabancı turistlere dana kaburga diye domuz eti yedirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığının yayınladığı "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listesine göre Fethiye’de faaliyet gösteren Chinese Rose Restaurant’ta domuz eti tespit edildi. Dana kaburga diye sunulan etin içerisinde tespit edilen domuz eti vatandaşların midesini bulandırdı. İşletmenin sahibi Zafer Söğüt olarak bilinirken yaşanan domuz eti skandalı ise halk arasında endişeye ve gıda güvensizliğine neden oldu.

Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdalara ulaşabilmesi adına Tarım ve Orman Bakanlığı, “guvenilirgida.tarimorman.gov.tr” adresi üzerinden düzenli olarak güncellediği listeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tavşanlıda gönüllüler ve amatör telsizciler Sarıkamış şehitlerini andı Önceki Haber

Tavşanlıda gönüllüler ve amatör telsizci...

Selçuk Halk Mark-ETte aile bütçesine indirim desteği Sonraki Haber

Selçuk Halk Mark-ETte aile bütçesine ind...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar