160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ceyhanda köy şenlikleri başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceyhanda köy şenlikleri başladı
Abone ol
ADANA'NIN CEYHAN İLÇESİNDE BELEDİYE GELENEKSEL KÖY ŞENLİKLERİ DÜZENLİYOR. CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, BU YILKİ ŞENLİKLERİ ÜÇDUT YEŞİLOVA MAHALLESİ'NDE BAŞLATTI.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye geleneksel köy şenlikleri düzenliyor.


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, bu yılki şenlikleri Üçdut Yeşilova Mahallesi’nde başlattı.


Ceyhanlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yaz akşamlarının ilk köy şenliğinde Ceyhanlı sanatçı Sergen ile Hasan Emre Ağmaz, sahneye çıktı. Başkan Erdem, şenliklerin yaz boyunca devam edeceğini belirterek, katılım sağlayan tüm hemşehrilerine ve sahne alan sanatçılara teşekkür etti. Başkan Erdem, “Ceyhan’da rutin belediyecilik hizmetleri dışında vatandaşlarımızı stresten uzaklaştırmak, güzel anlar yaşamasını sağlamak için kültür-sanat etkinliklerimizi, şenliklerimizi sürdüreceğiz. Yüreğimizi bir etmeye devam edeceğiz” dedi.


Şenliklerin diğer köylerde de devam edeceğini belirten Başkan Erdem, kadınların köydeki park genişletme taleplerini de yerine getireceğini vurguladı.


Başkan Hülya Erdem, konser sonunda sanatçılara ve müzisyenlere çiçek sundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisada yürütülen proje sayesinde 442 kişiye istihdam sağlandı Önceki Haber

Manisada yürütülen proje sayesinde 442 k...

Bakan Kirişçi selin vurduğu Saltukovada Sonraki Haber

Bakan Kirişçi selin vurduğu Saltukovada

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar