Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
24 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çeşmede denizi köpük kutular bastı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeşmede denizi köpük kutular bastı
Abone ol
Izmir'in çeşme Ilçesinde Bulunan Paşalimanı Mevkiinde Denizden Sürüklenen Yüzlerce Köpük Kutu Kıyıya Vurarak çevre Kirliliğine Neden Oldu.

İzmir’in Çeşme ilçesinde bulunan Paşalimanı mevkiinde denizden sürüklenen yüzlerce köpük kutu kıyıya vurarak çevre kirliliğine neden oldu.

Çeşme’nin en gözde bölgelerinden biri olan Paşalimanı sahilinde denizden gelen yüzlerce köpük (strafor) kutu karaya vurdu. Sahil şeridi boyunca geniş bir alana yayılan ve nereden geldiği henüz bilinmeyen kutular, denizde ve kıyıda ciddi bir kirlilik tabakası oluşturdu.

Özellikle rüzgar ve dalgaların etkisiyle kıyıda biriken atıklar, bölgedeki vatandaşların ve tatilcilerin dikkatini çekerken, deniz ekosistemi için de tehlike oluşturduğu ifade edildi. Sahil boyunca uzanan kirliliğe tepki gösteren çevre sakinleri, yetkililerin kirliliğin kaynağını tespit etmesini ve bölgede temizlik çalışması başlatılmasını bekliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırda otomobil takla attı: 3 yaralı Önceki Haber

Diyarbakırda otomobil takla attı: 3 yara...

Adanada orman yangını Sonraki Haber

Adanada orman yangını

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar