160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çerkezköyde 1 milyon 200 bin liralık kaçak telefon operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çerkezköyde 1 milyon 200 bin liralık kaçak telefon operasyonu
Abone ol
Tekirdağ çerkezköy'de Düzenlenen Operasyonda, Yaklaşık 1 Milyon 200 Bin Tl Değerinde 58 Adet Kaçak Cep Telefonu Ve Bir Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirilirken, şüpheli şahıslar Ifadelerinin Ardından Serbest Bırakıldı.

Tekirdağ Çerkezköy’de düzenlenen operasyonda, yaklaşık 1 milyon 200 bin TL değerinde 58 adet kaçak cep telefonu ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde yapılan çalışmalar sonucunda, 14 Ekim 2024 tarihinde C.S., B.K., T.S. ve S.S. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, toplam 58 adet kaçak cep telefonu ile bir adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör ve beş adet 9 mm fişek ele geçirildi. Yaklaşık piyasa değeri 1 milyon 200 bin TL olan kaçak telefonlara ve ruhsatsız silaha, jandarma ekiplerince el konuldu. Şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERÜ ile LÖSEV arasında iş birliği protokolü imzalandıÖnceki Haber

ERÜ ile LÖSEV arasında iş birliği protok...

Erzincanda kurslara ilgi giderek artıyorSonraki Haber

Erzincanda kurslara ilgi giderek artıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar