160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ÇEMde yaz okulu heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇEMde yaz okulu heyecanı
Abone ol
Okul Dışı Eğitim Ve öğretim Programıyla çocukları Geleceğe Hazırlayan Keçiören Belediyesi çocuk Eğitim Merkezleri’nde (çem) Yaz Okulu Heyecanı Yaşanıyor.

Okul dışı eğitim ve öğretim programıyla çocukları geleceğe hazırlayan Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezleri’nde (ÇEM) yaz okulu heyecanı yaşanıyor.

Mehmet Ali Şahin ve Yunus Emre Kültür Merkezlerinde 5-12 yaş grubu öğrencilere ücretsiz hizmet veren ÇEM’lerde, İngilizce atölyesi, deney atölyesi, doğa atölyesi, değerler eğitimi, tasarım atölyesi, sokak oyunları, resim atölyesi, drama atölyesi, geri dönüşüm atölyesi, sanat etkinlikleri atölyesi ve peygamberlerin hayatına ilişkin önemli eğitimler veriliyor. Çocuklar, alanında uzman eğitmenler eşliğinde istedikleri branştaki atölyeye katılarak deneyim yaşıyor. Üreterek geliştirme fırsatı bulan minik öğrenciler, eğitici materyaller ve oyunlar aracılığıyla eğlenceli anlara tanıklık ediyor. Yaz okuluyla eğitimleri kesintisiz sürdüren Çocuk Eğitim Merkezleri, minik öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

"Yaz tatilini verimli değerlendirmelerini istiyoruz"

Çocuk Eğitim Merkezlerinin ücretsiz hizmet verdiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaz tatilini verimli değerlendirmeleri için Çocuk Eğitim Merkezlerimizde çok sayıda atölye kurduk. Eğitimin ve eğlencenin birlikte gerçekleştiği merkezimiz, çocuklarımızı geleceğe hazırlama noktasında önemli fırsatlar sunuyor. Çocuklarımız buralarda hem eğleniyor hem de öğreniyor. Ailelerimizin ekonomik anlamda zorluk çektiği bu dönemde verdiğimiz ücretsiz hizmetle eğitim alanında da sosyal belediyecilik politikalarımızı uyguluyor, her zaman hemşehrilerimizin yanında oluyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tur otobüsü alevlerin içerisinde kaldıÖnceki Haber

Tur otobüsü alevlerin içerisinde kaldı

Finike, Demre ve Kaşa 68 milyon TLlik altyapı yatırımıSonraki Haber

Finike, Demre ve Kaşa 68 milyon TLlik al...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar