160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çaycumada Geçmişten günümüze zamanda yolculuk sergisi ilgi gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çaycumada Geçmişten günümüze zamanda yolculuk sergisi ilgi gördü
Abone ol
çaycuma'da 'geçmişten Günümüze Zamanda Yolculuk' Sergisi Ilgi Gördü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu’nda ’Geçmişten günümüze zamanda yolculuk’ adı altında sergi velilerin ve misafirlerin beğenisine sunuldu.

İlçenin Yenimahalle mevkiinde bulunan Atatürk İlkokulu’nda’Geçmişten günümüze zamanda yolculuk’ isimli sergi yoğun ilgi oluşturdu.Öğrencilerin evlerinde olan geçmişte kullanılan telefon, radyo, gaz lambaları, giysiler, daktilolar, ekmek yapımında kullanılan ürünler ile eski cep telefonları ve paralar düzenlenen sergiyle ilgi ve beğeni gördü.

’Geçmişten günümüze zamanda yolculuk’ adı altında açılan sergide, ’Mirasımızı yaşatalım, geleceğe taşıyalım" mottosu da serginin ana konusu oldu. Sergiyle birlikte okula yardım kampanyası düzenlendi. Sergi ve yardım kampanyasına öğrenciler ve öğrenci velileri ilgi gösterdi.

Öte yandan Atatürk İlkokulu Kızılay’ın okulda yaptığı etkinliklerde kan bağışı konusunda Zonguldak il birincisi olduğu da öğrenildi. Bu tür etkinliklerin ise devam edeceği ifade edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zonguldakta ortalama hız denetimleri başladıÖnceki Haber

Zonguldakta ortalama hız denetimleri baş...

Alaplıda öğrenci servislerine denetimler aralıksız sürüyorSonraki Haber

Alaplıda öğrenci servislerine denetimler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar