
Canik Belediyesi, yoğun kar yağışında sokak hayvanlarını unutmadı. İlçede besleme çalışmaları devam ediyor.
Samsun’un Canik ilçesinde, belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, sokak hayvanlarının beslenmesi için de yoğun çaba harcıyor.
Canik Belediyesi, kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama ve kuş yemi desteği sağlıyor.
Belediye ekipleri, kar yağışının etkili olduğu yüksek bölgelerde 160 kilogram mama ve 75 kilogram kuş yemini sokak hayvanlarıyla buluşturdu.
Canik Belediye Başkanıİbrahim Sandıkçı, kış şartlarında hem yolları açık tutmak hem de sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyacını karşılamak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, "Kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.
Aynı zamanda can dostlarımızı unutmuyor, onların beslenmesi ve sağlık kontrolleri için ekiplerimizle sahada bulunuyoruz" dedi.
Başkan Sandıkçı, veteriner hekimlerin sokak hayvanlarının sağlık kontrollerini düzenli olarak gerçekleştirdiğini ve ilçede besleme noktalarının sürekli kontrol edildiğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yazın