160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Büyükşehir Semt Konaklarında deprem ve yangın eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Semt Konaklarında deprem ve yangın eğitimi
Abone ol
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Olası Afet Ve Acil Durumlara Karşı Bilinçli Bireyler Yetiştirmek Amacıyla Semt Konaklarında Deprem Ve Yangın Eğitimi Düzenledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, muhtemel afet ve acil durumlara karşı bilinçli bireyler yetiştirmek amacıyla semt konaklarında deprem ve yangın eğitimi düzenledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen eğitim programında, hem teorik hem de uygulamalı bilgilendirme yapıldı. Tatbikatta yangın anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak gösterilirken, İtfaiye Dairesi ekipleri yangın güvenliği ve müdahale yöntemleri üzerine sunum gerçekleştirdi.

Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı iş güvenliği uzmanları tarafından katılımcılara temel afet bilinci, acil durum tahliye planı ve afetlere hazırlık konularında eğitim verildi. Eğitim programına yaklaşık 125 öğrenci ile 11 personel katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, verilen afet eğitimlerinin düzenli aralıklarla sürdürüleceğini belirterek, toplumun her kesiminin afetlere karşı bilinçlendirilmesinin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını ifade etti. Öğrencilerin eğitime ilgiyle katılması ise dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Darıcada üniversite adaylarına rehberlik desteği Önceki Haber

Darıcada üniversite adaylarına rehberlik...

Kaynarcada asfalt seferberliği: 22 kilometre yol baştan sona yenilendi Sonraki Haber

Kaynarcada asfalt seferberliği: 22 kilom...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar