160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Büyükşehir Belediyesinin Drama Atölyesindeki minikler hünerlerini sergiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesinin Drama Atölyesindeki minikler hünerlerini sergiledi
Abone ol
Aydın Büyükşehir Belediyesi ‘drama Atölyesi’ öğrencileri Yıl Sonu Gösterilerinde Hünerlerini Sergiledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ‘Drama Atölyesi’ öğrencileri yıl sonu gösterilerinde hünerlerini sergiledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi her yaştan vatandaşı kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde Aydınlı çocukların gelişimine destek olmak için başlatılan ‘Drama Atölyesi’ öğrencileri yıl sonu gösterilerini gerçekleştirdi.

Dönem boyunca aldıkları eğitimler ile sahne sanatlarını öğrenen minik öğrenciler eserlerini Aydınlılar için sergiledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın usta oyuncularından aldıkları eğitimler ile hazırladıkları gösterilerini Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda sergileyen minik oyuncuları yüzlerce Aydınlı izledi. Tiyatroseverler, minik oyuncuların gösterisini ayakta alkışladı.

Drama Atölyesi’nde gerçekleştirilen eğitimler ile çocuklarının iletişim becerilerinin geliştiğini, kendilerini ifade etmeyi öğrendiklerini belirten veliler Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bağcılar Belediyesi Ampute Futbol Takımı Süper Lige yükseldi Önceki Haber

Bağcılar Belediyesi Ampute Futbol Takımı...

Elazığda samanlıkta korkutan yangın Sonraki Haber

Elazığda samanlıkta korkutan yangın

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar