160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Hareketlilik Haftası sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Hareketlilik Haftası sona erdi
Abone ol
AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI (AHH) MUĞLA’DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DEĞİŞİK ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Ulusal koordinatörlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen Avrupa Hareketlilik Haftası (AHH), Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı.


Bu yılki teması "Çeşitlendir ve Devam Et" olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftasında Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Biz Bir Aileyiz, Birlikte Hareket Ederiz’, ‘Sokak Bizim’, ‘Bisikletli Yaşam’, ‘Araçsız Gün’, etkinlikleri gerçekleştirildi. Yapılan aktiviteler ile sağlıklı yaşamda hareketin önemine dikkat çekildi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlik Haftası etkinleri çerçevesinde 16 Eylül Cuma günü Menteşe’de saat 09.00’da sağlıklı ve güvenli spor yapma etkinliği düzenlendi. 17 Eylül Cumartesi günü 16.00 ile 18.00 saatleri arasında sokak bizim etkinliği gerçekleştirildi. 18 Eylül Pazar günü ise 16.00-18.00 saatleri arasında Menteşe Kışla Parkında Mor Pedal ile Bisikletli Yaşam Etkinliği düzenlendi. Etkinlikler 22 Eylül Perşembe günü araçsız gün etkinliği ile sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VASKİ ekipleri katırlarla çıktığı 3 bin 500 metrede çalışma yaptı Önceki Haber

VASKİ ekipleri katırlarla çıktığı 3 bin...

Bursa Büyükşehir Belediyespor ‘Kupa Voley için Ankarada sahaya çıkıyor Sonraki Haber

Bursa Büyükşehir Belediyespor ‘Kupa Vole...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar