160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursada taksiciler uzun kuyruklar oluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursada taksiciler uzun kuyruklar oluşturdu
Abone ol
Bursa'da Taksi ücretlerine Yapılan Zam Nedeniyle Taksimetrelerini Güncellemek Isteyen Taksiciler, Uzun Kuyruklar Oluşturdu.

Bursa’da taksi ücretlerine yapılan zam nedeniyle taksimetrelerini güncellemek isteyen taksiciler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Taksimetrelerini güncellemek isteyen taksicilerin sırası, Kükürtlü Caddesi’nden başlayıp Dr. Rüştü Burlu Caddesi’ne kadar uzandı. Yüzlerce taksici, taksimetrelerini güncelleyerek müşterilerini almaya devam etti. Taksimetresini güncelleyen şoförlerden Ali Dönmez, "5 yıldır taksicilik yapıyorum. Zamlardan kısmi olarak memnunuz, sadece küsuratlı olması bizler için problem oluyor. Müşteriler ve taksiciler olarak küsuratlı olmasından memnun değiliz" dedi. Artışlar nedeniyle başlarda işlerde düşüş yaşadıklarını kaydeden Dönmez, "Sonradan vatandaş alışıyor ve tekrar işlerimiz artıyor” ifadelerini kullandı.

Kentte 25 lira olan taksi ücretlerine yüzde 48 zam gelirken, indi bindi fiyatı 37 liraya yükseldi. Kilometre ücreti ise 9 liradan 12 liraya çıktı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İki grup arasında kavga: 1 yaralıÖnceki Haber

İki grup arasında kavga: 1 yaralı

Osmancıkta Koyunbaba Türbesi restore ediliyorSonraki Haber

Osmancıkta Koyunbaba Türbesi restore edi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar