160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bursada makas atan otomobil, önce önündeki araca sonra metro istasyonu merdivenlerine çarptı: 4 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursada makas atan otomobil, önce önündeki araca sonra metro istasyonu merdivenlerine çarptı: 4 yaralı
Abone ol
Bursa’da Bir Otomobilin Makas Atarken Kontrolden çıkıp önce önündeki Araca Ardından Metro Istasyonu Merdivenlerine çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı.

Bursa’da bir otomobilin makas atarken kontrolden çıkıp önce önündeki araca ardından metro istasyonu merdivenlerine çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 AVP 377 plakalı otomobil, Nilüfer istikametine seyir halindeyken makas atarak ilerlemeye başladı. Bu esnada aynı istikamete giden Ahmet A. yönetimindeki 16 BDF 944 plakalı otomobile çarpan araç, kontrolden çıkıp, metro istasyonun yürüyen merdivenlerine çarptı. Ahmet A. idaresindeki otomobil ise yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpıp, refüje savruldu. Kazanın şiddetiyle can pazarı yaşanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 4 yaralı ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edilirken, polisin kazayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Öte yandan, makas atan araçtaki alkol şişeleri kameralara yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek Önceki Haber

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Meh...

Eyüpsultanda bayramlaşma programı düzenlendi Sonraki Haber

Eyüpsultanda bayramlaşma programı düzenl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar