160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bünyandaki sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bünyandaki sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi
Abone ol
Kayseri Il Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Beraberindeki Heyet Ile Birlikte Bünyan Ilçesinde Sunulan Sağlık Hizmetlerini Yerinde Değerlendirdi.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; beraberindeki heyet ile birlikte Bünyan ilçesinde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

İlçedeki ziyaretlerine Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen ile başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; daha sonra 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Büyüktuzhisar Aile Sağlığı Merkezi ve Bünyan Devlet Hastanesi’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında hizmet sunum alanlarını dolaşarak görevi başındaki personelin istek ve önerilerini dinleyen Erşan, tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini iletti. İl Sağlık Müdürü Erşan saha ziyaretlerini gerçekleştirirken, müdürlük ekipleri de ilçedeki sağlık tesislerini yerinde görerek; kullanılan tıbbi cihazlar, resmi dokümanlar, hasta istatistikleri, bebek - gebe izlem sayıları, kanser tarama sayıları, hizmet sunum alanları ve fiziki çalışma ortamı hakkında değerlendirme raporu hazırladı. Günün sonunda gerçekleşen toplantıda hazırlanan rapor incelenerek ilçedeki sağlık tesislerin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunuldu. Toplantının sonunda konuşan Erşan, Hastane Başhekimi Dr. Nuri Çakır ve ekibine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Erşan’a temaslarında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, başkan yardımcıları ve ilgili birimlerin sorumluları eşlik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasta AYT heyecanı Önceki Haber

Sivasta AYT heyecanı

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri federasyonu arasında Gıda Okuryazarlığı protokolü imzalandı Sonraki Haber

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Gıd...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar