160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Buldanda spor aletleri çürümeye terk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Buldanda spor aletleri çürümeye terk edildi
Abone ol
DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR YAPMAK İSTEYENLERİN UĞRAK YERİ OLAN KENT STANDINDAKİ BAKIMSIZ SPOR ALETLERİNİ GÖRENLER HEM ŞAŞKIN HEM DE TEPKİLİ.

Denizli’nin Buldan ilçesinde vatandaşların spor yapması için için yerleştirilen spor aletlerinin kırık dökük vaziyeti görenlerin tepkisini topluyor.



Buldan İlçe Stadı yananındaki alana vatandaşların spor yapması için yerleştirilen spor aletlerinin durumu görenleri üzüyor. Sağlıklı yaşamak isteyenler için Prof. Atilla Bağrıaçık tarafından ilçeye kazandırılan spor aletlerinin içler acısı hali üzüntüye neden oluyor. Bakımsızlık ve çürümeye başlaması nedeniyle işlevini yitiren spor aletleri, görenlerin tepkisini alıyor.



Vatandaş çözüm bekliyor


Bakım yapıldığı için spor aletlerinden bir süredir faydalanamadıklarını ifade eden Ali Fuat Demir, “Stadyum içinde yürüyüş yapamadığımız zamanlarda alt yolda yürümek istiyoruz. Orası da yüzme havuzunun su kaçırması nedeniyle çamur içinde. Zamanında Buldanlı hayırsever Profesör Atilla Bağrıaçık Hocamız tarafından ilçemize kazandırılan spor aletleri, bulundukları yerden sökülmüş ve yerlere atılmış. Tam anlamıyla hurdalık görüntüsü hakim. Bu duruma yetkililerimizin el atmasını istiyoruz” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Menderes Belediyesine yolsuzluk operasyonu Önceki Haber

Menderes Belediyesine yolsuzluk operasyo...

HBX AR-GE Yörüklerin izini sürdü hastalıklardan  ari yaşamlarının sırrını üzümün atası korukta buldu. Sonraki Haber

HBX AR-GE Yörüklerin izini sürdü hastalı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar