160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bulancak Belediye Başkanı Sıbıç yayladaki köpekler için harekete geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bulancak Belediye Başkanı Sıbıç yayladaki köpekler için harekete geçti
Abone ol
Giresun'un Doğal Güzellikleriyle ünlü Bektaş Yaylası, Son Dönemde Farklı Bir Anlam Kazandı. Daha önce Yaylayı Mücavir Alana Dahil Etmek Için Girişimlerde Bulunan Belediye Başkanı Sıbıç, Bu Kez Yayladaki Sokak Hayvanları Için Harekete Geçti.

Giresun’un doğal güzellikleriyle ünlü Bektaş Yaylası’ndaki köpeklere sahip çıkıldı.

Giresun’un doğal güzellikleriyle ünlü Bektaş Yaylası, son dönemde farklı bir anlam kazandı. Daha önce yaylayı mücavir alana dahil etmek için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bu kez yayladaki köpekler için harekete geçti.

Hayvanlara duyduğu ilgi ve çevreye gösterdiği hassasiyetle bilinen Başkan Necmi Sıbıç, vatandaşlara yönelik bir çağrıda bulunarak “Yaz boyunca yaylada bakılıp beslenen ve sahiplenilen hayvanlar, sahiplerinin köylere dönüşüyle kaderlerine terk ediliyor. Yayladan geriye dönüşte köpeklerinizi burada bırakmayın. Bizlere haber verin, biz bu hayvanları alalım ve barınağımızda gerekli bakım ve beslenmelerini sağlayalım. Yayla sezonu geldiğinde isteyen yine hayvanlarını alabilir. Ancak yaylada yoğun kış şartları altında aç ve sahipsiz kalmaları vicdani değildir” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir saatte 127 bin lira: Yayalara ayrılan alana motosikletle girenlere ceza yağdıÖnceki Haber

Bir saatte 127 bin lira: Yayalara ayrıla...

Havranda araç yangınına itfaiye müdahale ettiSonraki Haber

Havranda araç yangınına itfaiye müdahale...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar