160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bükardi güvenlik yolunda çalışmalar sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bükardi güvenlik yolunda çalışmalar sürüyor
Abone ol
Il özel Idaresi Tarafından Yapımına Başlanan Ve Yüzde 85 Fiziki Ilerlemenin Gerçekleştiği Bükardi Güvenlik Yolunda çalışmalar Sürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan ve yüzde 85 fiziki ilerlemenin gerçekleştiği Bükardi güvenlik yolunda çalışmalar sürüyor.

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapımı sürdürülen Bükardi Güvenlik Yolu, bölge ulaşımına önemli katkılar sunacak şekilde projelendirilirken çalışmalar Diyarbakır-Dicle sınır hattına bağlantı sağlayacak biçimde devam ediyor. Toplam uzunluğu 9 kilometre olan güzergahta yürütülen çalışmalarda şuana kadar 10 adet menfez, 1 adet köprü, taş duvar yapımı, kazı ve dolgu çalışmaları ile altyapı imalatları gerçekleştirildi. Proje kapsamında ise yüzde 85 fiziki gerçekleşme oranına ulaşıldığı bildirildi.

Temel malzeme seriminin tamamlanmasının ardından BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) kaplama imalatlarının gerçekleştirilerek yolun kısa süre içerisinde trafiğe açılacağı aktarıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suyun kaynama noktası 100 derece, fırıncıların dayanma noktası 250 derece Önceki Haber

Suyun kaynama noktası 100 derece, fırınc...

Sıcak hava en çok ocak başında çalışan ustaları zorluyor Sonraki Haber

Sıcak hava en çok ocak başında çalışan u...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar