160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Büfe camında şaşırtan yazı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büfe camında şaşırtan yazı
Abone ol
Eskişehir’de Işlek Bir Caddede Büfe Işleten Esnaf, Vatandaşların Sıkça Ulaşım Kartı Sormasından Bunalınca, çareyi Işletmesinin Camına Astığı Sitem Dolu Yazı Ile Aradı Ama çözüm Olmadı.

Eskişehir’deki işlek bir caddede büfe işleten esnaf, vatandaşların sıkça ulaşım kartı sormasından bunalınca, çareyi işletmesinin camına astığı sitem dolu yazı ile aradı ama çözüm olmadı.

Tepebaşı ilçesi Gölcük sokakta büfe işleten bir esnaf, şehir içi ulaşım kartını satmadığı halde vatandaşlar tarafından sıkça soru alınca, dükkanının camına sitem içeren bir yazı astı. Gelen sorulardan kurtulacağı umuduyla astığı “ESKART yoktur, esbilet dolumu yoktur, dolum nerede yapılır bilmiyorum. Bilmiyorum dedim ya, yemin mi edeyim?” yazısıyla da çözüm bulamadığını belirten esnaf, “Hala gelip soruyorlar. Kimisi yazıya dilkat etmiyor kimisi de bilerek şaka olsun diye geliyor” dedi.

“Buradaki elemanlar bile söylemekten usanıyor artık”

Müşterilerden gelen ’Ulaşım kartı var mı?’ sorusundan sıkıldığı için böyle bir çözüm denediğini söyleyen esnaf, yazının yaklaşık 1 yıldır camda asılı olduğunu söyledi. Bu önlemin de bir çözüm olmadığını belirten esnaf’ “Geçen seneden beri bu yazı asılı ama buna rağmen gelenler oluyor. Kimisi özellikle gülerek soruyor kimisi de yazıyı görmüyor. Dolum var mı? Nerede doldurulur sorusu devamlı soruluyor. Bilmediğimiz halde ‘Neden bilmiyorsun?’ diyenler bile var. ‘Nasıl bilmezsin’ diyerek, ters yapıp gidenler de var. Bence herkes saygı duymalı, bilmiyorsa yazıyı okuyup gitmeli ya da anlayıp ısrar etmemeli. Aslında yine de yardımcı oluyoruz, ‘Şurada var’ diyoruz ama galiba bize sinirlenip başka yöne gidiyor. Buradaki elemanlar bile söylemekten usanıyor artık” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
(ÖZEL) Depremzedeler oy kullanmak için memleketine geri dönüyorÖnceki Haber

(ÖZEL) Depremzedeler oy kullanmak için m...

Türkiyenin yerli otomobili TOGG Adıyamanda, yoğun ilgi gördüSonraki Haber

Türkiyenin yerli otomobili TOGG Adıyaman...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar