160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bu turnuvanın kazananı dostluk oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu turnuvanın kazananı dostluk oldu
Abone ol
Yıldırım Belediyesi çalışanları Arasında Düzenlenen Geleneksel Birimler Arası Voleybol Turnuvası Heyecan Dolu Maçların Ardından Sona Erdi. 11 Takımın Yer Aldığı Turnuvanın şampiyonu, Gençlik Ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nü Yenen Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Takımı Oldu.

Yıldırım Belediyesi çalışanları arasında düzenlenen geleneksel birimler arası voleybol turnuvası heyecan dolu maçların ardından sona erdi. 11 takımın yer aldığı turnuvanın şampiyonu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nü yenen Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımı oldu.

Yıldırım Belediyesi’nin çalışanlarına yönelik düzenlediği birimler arası voleybol turnuvası, bu yıl da heyecan dolu anlara sahne oldu. Geleneksel hale gelen turnuvaya bu yıl, 11 müdürlükten toplam 132 personel katıldı. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen karşılaşmalarda ön plana çıkan dostluk oldu. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gerçekleştirilen 33 müsabakada dostça mücadele eden personeli ziyaret etti. Finale yakışır bir mücadelenin olduğu maçta Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nü yenen Park Bahçeler Müdürlüğü 1’inci olurken, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 3’üncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü 4’üncülüğü elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz tarafından takdim edildi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekrem İmamoğlu: “Muharrem İnce ile görüşmemiz doğal”Önceki Haber

Ekrem İmamoğlu: “Muharrem İnce ile görüş...

Çilimli ışıl ışıl olacakSonraki Haber

Çilimli ışıl ışıl olacak

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar