29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3718
EURO34.9866
ALTIN2325.7

Bu sefer fidanlar deprem şehitleri için dikildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu sefer fidanlar deprem şehitleri için dikildi
Abone ol
KAYSERİ ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VE KAYSERİ VALİLİĞİ TARAFINDAN 21 MART ORMANCILIK GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN PROGRAMDA FİDANLAR, KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN DEPREMLERDE ŞEHİT OLAN VATANDAŞLAR İÇİN TOPRAKLA BULUŞTURULDU.

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Valiliği tarafından 21 Mart Ormancılık Günü dolayısıyla düzenlenen programda fidanlar, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde şehit olan vatandaşlar için toprakla buluşturuldu.


Kocasinan ilçesine bağlı Kuşçu Mahallesi’nde düzenlenen, İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un duasının ardından başlayan programda, ’6 Şubat Deprem Şehitleri Ormanı’ olarak hazırlanan 50 dekarlık alanda 5 bin adet sedir ve karaçam fidanı katılımcılar tarafından toprakla buluşturuldu.


Programa katılan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Bugün 21 Mart Dünya Ormancılık Günü. Bu hafta tüm dünyada Orman Haftası olarak kutlanıyor ama bizde maalesef acı bir etki bırakan 6 Şubat depremlerinin arkasından olduğu için de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir anı ormanı oluşturmak üzere buradayız. Bugün burada 5 bin fidan dikilecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İl Orman Müdürümüz İsa Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Valiliğimize ve Kocasinan Belediyemize teşekkür ediyorum. Bu tür şeyler çok anlamlı. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Bu ağaçlar da onlara her zaman rahmet okumaya vesile olacaklar" dedi.


Programa; Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Ambulans Servisi Başhekimi Mehmet Biçer, Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, protokol üyeleri ve kamu kurum çalışanları katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasta araç sayısı 177 bine yaklaştıÖnceki Haber

Sivasta araç sayısı 177 bine yaklaştı

Sarıgölde Nevruz Bayramı kutlamalarıSonraki Haber

Sarıgölde Nevruz Bayramı kutlamaları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar