160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bu pazar Nisan ayının antika pazarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu pazar Nisan ayının antika pazarı
Abone ol
Kurulduğu Günden Bu Yana Yoğun Ilgiyle Takip Edilen Antika Pazarı, Nisan Ayında Da Geçmişe Duyulan özlemin Giderildiği ImkÂn Ve Ortamlar Sunuyor.

Kurulduğu günden bu yana yoğun ilgiyle takip edilen Antika Pazarı, nisan ayında da geçmişe duyulan özlemin giderildiği imkân ve ortamlar sunuyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Kayseri’ye kazandırdığı ekonomiye dayalı önemli kültür-sanat etkinliklerinden birisi olan Antika Pazarı, 2019 yılında tarihi Harman Meydanında başlayan yolculuğunu Mevlana Mahallesi Pazar Yeri’nde sürdürüyor. Daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla taşındığı yeni yerinde nostalji meraklılarına renkli seçenekler sunan Antika Pazarında halı, kilim ve seccadelerden tespihe, saat, para ve puldan nostaljik ev eşyalarına kadar binlerce ürün satışa sunuluyor. Kayseri’den olduğu kadar Türkiye’nin değişik bölgelerinden antika satıcılarının da ilgi gösterdiği Antika Pazarı, şehrin en dikkat çeken sosyo-kültürel etkinlikleri arasında yer alıyor.

Her ayın ikinci pazar günü kurulması gelenek haline gelen Antika Pazarı, 13 Nisan Pazar günü yine Talas ve Kayseri halkına farklı bir gün yaşatacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirin Akdeniz olarak bilinen Sarıcakaya ilçesi beyaz örtü ile kaplandıÖnceki Haber

Eskişehirin Akdeniz olarak bilinen Sarıc...

Karsta beyaza bürünen köyler ve tarım arazileri havadan görüntülendiSonraki Haber

Karsta beyaza bürünen köyler ve tarım ar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar