160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

BŞEÜ, satranç şampiyonasında Türkiyeye gurur yaşattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BŞEÜ, satranç şampiyonasında Türkiyeye gurur yaşattı
Abone ol
Bilecik şeyh Edebali üniversitesi (bşeü), 47 üniversite Ve 350 Sporcunun Mücadele Ettiği Satranç Turnuvasında şampiyon Olarak Büyük Bir Başarıya Imza Attı. Antrenör özge Yiğittap'ın Gözetiminde Hazırlanan 5 Erkek Ve 3 Kadın Sporcudan Oluşan Takım, üniversiteyi En Iyi şekilde Temsil Etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ), 47 üniversite ve 350 sporcunun mücadele ettiği satranç turnuvasında şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Özge Yiğittap’ın gözetiminde hazırlanan 5 erkek ve 3 kadın sporcudan oluşan takım, üniversiteyi en iyi şekilde temsil etti.

Turnuvada Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Enes Çapa, birinci masada üstün performans sergileyerek şampiyonluk elde etti. Bu olağanüstü başarısıyla Enes Çapa, altın madalya kazanarak hem bireysel hem de takım düzeyinde büyük bir gurur kaynağı oldu.

BŞEÜ’nün takımı, disiplinli hazırlıkları ve takım ruhuyla zirveye ulaşırken, Türkiye’nin satranç alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu. Üniversite yönetimi, antrenör Özge Yiğittap ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesinden Ramazanda yetim çocuklar için kampanya Önceki Haber

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesinden Ramazand...

Altıntaşta Şehit Piyade Uzman Çavuş Yaşar Çakır dualarla anıldı Sonraki Haber

Altıntaşta Şehit Piyade Uzman Çavuş Yaşa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar