28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Bozoksporda hedef 3 puan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozoksporda hedef 3 puan
Abone ol
BÖLGESEL AMATÖR LİG’İN 4. HAFTASINDA SİNCAN BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEK YOZGAT BELEDİYESİ BOZOKSPOR 3 PUANA KİLİTLENDİ.

Bölgesel Amatör Lig’in 4. haftasında Sincan Belediyespor’u konuk edecek Yozgat Belediyesi Bozokspor 3 puana kilitlendi.


Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin 4. haftasında konuk edeceği Sincan Belediyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Adnan Avcu yönetiminde sürdürüyor. 3 puan parolası ile Sincan Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü’nde AS Başkan Murat Tanışman, zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.


Geçen hafta Niğde Belediyespor deplasmanından altın değerinde 3 puan aldıklarını söyleyen Tanışman, Sincan Belediyespor maçı ile çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.


Şampiyonluk parolasıyla lige başladıklarını belirten Tanışman, adım adım hedefe ulaşmak için çalıştıklarını dile getirerek, “Sincan Belediyespor maçı, hem takımımız için hem şehrimiz hem de taraftar için önemli bir maç. Hazırlıklarımız devam ediyor. Bizim için Niğde Belediyespor maçı da önemliydi, o karşılaşmada güzel bir galibiyet aldık. Ben futbolcularımıza, teknik heyetimize tebrik ediyorum. Niğde maçı öncesinde eksikliklerimiz vardı. Adnan Avcu hocamızın bize verdiği rapor doğrultusunda eksik mevkilerimizi tamamladık. Şuan 4 tane futbolcuyla anlaştık. Bir futbolcumuz daha gelecek ve transfer sezonunu kapatmış olacağız. Bütün oyuncularımız Sincan Belediyespor maçına yetişecek. Geçen hafta bir futbolcumuz yetişmemişti lisansı çıktı. Sincan maçında da yeni gelen 5 arkadaşımızla beraber sahada olacağız. Hedefimiz galibiyet, şampiyonluk parolasıyla çıktık adım adım şampiyonluğa doğru takımımızı ve şehrimizi götüreceğiz. Belediye Başkanımız Celal Köse her türlü desteği bize veriyor bizler de elimizden gelen ne varsa takımımızı en iyi yerde tutmak için bütün gayretimizi gösteriyoruz.” dedi.


Taraftarları zorlu karşılaşmada yanlarında görmek istediklerini de ifade eden Tanışman, Sincan Belediyespor karşılaşmasında 3 puana ulaşan tarafın Yozgat Belediyesi Bozokspor olacağını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğirdir Gölü’nde su seviyesi son 2 haftada 8 santimetre düştüÖnceki Haber

Eğirdir Gölü’nde su seviyesi son 2 hafta...

Dr. Yılmaz öğrencilere tecrübelerini paylaştıSonraki Haber

Dr. Yılmaz öğrencilere tecrübelerini pay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar