160x600
26 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bozkırda karadan giden yat, görenleri şaşkına çevirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozkırda karadan giden yat, görenleri şaşkına çevirdi
Abone ol
Denize Kıyısı Olmayan Sivas’ta Ilginç Bir Manzara Yaşandı. Sivas-kayseri Karayolunda Ilerleyen Büyük Yat, Görenlerin Dikkatini çekti.

Denize kıyısı olmayan Sivas’ta ilginç bir manzara yaşandı. Sivas-Kayseri karayolunda ilerleyen büyük yat, görenlerin dikkatini çekti.

Sivas-Kayseri karayolunda görülen yat, görenlerin dikkatini çekti. Van Gölü’nden alınarak turistik amaçlı yeniden hizmete sunulmak üzere Aydın’ın Didim ilçesine götürülen yat, yolculuk yapanları şaşırttı. Özel bir tırın dorsesi üzerinde karayolundan nakledilen yat, güzergâh boyunca trafik güvenliği alınarak taşındı. Denize kıyısı olmayan Sivas’ta büyük yatın Karayolunda ilerlediğini görenler, cep telefonları ile bu ilginç anı kayda aldı. Tıra eskortluk yapan araç sürücüsü ise yatın Van Gölü’nden alınıp Aydın’ın Didim ilçesine götürdüklerini belirterek, turistik amaçla kullanılacağını ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HATSU su sayaçlarını teknolojiyi kullanarak uzaktan okuyacakÖnceki Haber

HATSU su sayaçlarını teknolojiyi kullana...

Diyarbakırda trafik kazası: 5 yaralıSonraki Haber

Diyarbakırda trafik kazası: 5 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar