160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bozdoğanlı gazeteci Çarpar ikiz babası oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozdoğanlı gazeteci Çarpar ikiz babası oldu
Abone ol
Günaydın Gazetesi'nin Imtiyaz Sahibi Hüseyin çarpar Ve Eşi Hanife çarpar, Ilk Bebeklerini Kucaklarına Almanın Mutluluğunu Yaşıyor.

Günaydın Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çarpar ve eşi Hanife Çarpar, ilk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 2020 yılında evlenen Çarpar çiftinin ikiz bebeklerini dünyaya geldi. Bebeklerine Mehmet ve Şenay Asya isimlerini veren Çarpar çifti, mutluluklarını sosyal medyada yaptığı paylaşım ile takipçileri ile paylaştı. Gazeteci Çarpar, paylaşımında "Allah’ın izniyle oğlumuz Mehmet ve kızımız Şenay Asya’yı sağ salim kucağımıza aldık. Allah’ım sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü, vatanına ve devletine bağlı hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirli Burak, Paris yolcusu: Türk Bayrağını o dalgalandıracakÖnceki Haber

Büyükşehirli Burak, Paris yolcusu: Türk...

GAÜN enerji verimliliği ve sürdürülebilirlikte zirvedeSonraki Haber

GAÜN enerji verimliliği ve sürdürülebili...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar