160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Boluda kümese girmeye çalışan ayı kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boluda kümese girmeye çalışan ayı kamerada
Abone ol
Bolu'da Bir Köyde Aç Kalan Bir Ayı Tavuk Kümesine Girmeye çalıştı. Camı Kırarak Içeriye Girmeye çalışan Ayının O Anları Güvenlik Kamerasına Saniye Saniye Yansıdı. Aynının Içeriye Baktığı Esnada Tavuklar Kaçarak Uzaklaştı.

Bolu’da bir köyde aç kalan bir ayı tavuk kümesine girmeye çalıştı. Camı kırarak içeriye girmeye çalışan ayının o anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Aynının içeriye baktığı esnada tavuklar kaçarak uzaklaştı.

Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine bağlı Deveören köyünde, yiyecek bulmak için köye inen ayı, bir vatandaşın tavuk kümesinin camını kırdı. Camı kırdıktan sonra pencereye başını uzatarak içeriye bakmaya çalışan ayıyı fark eden tavuklar ise panik yaşadı. Ayı bir süre daha içeriye girmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca bölgeden uzaklaştı. Olay anı ise kümesin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde ayının pencereye dayandığı ve içerideki tavukların paniğe kapılarak kaçıştığı görüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşilırmak Nehrinde balık ölümleri incelemeye alındıÖnceki Haber

Yeşilırmak Nehrinde balık ölümleri incel...

Şerit değiştirmeye çalışan motosiklet otomobile çarptıSonraki Haber

Şerit değiştirmeye çalışan motosiklet ot...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar