19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Bölgenin en büyüğü olacak projede ikinci etap çalışmaları start aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bölgenin en büyüğü olacak projede ikinci etap çalışmaları start aldı
Abone ol
TOKAT’IN ERBAA İLÇESİNDE KELKİT ÇAYI KENARINDA BÖLGENİN EN BÜYÜK EĞLENDİNLEN ALANI OLACAK OLAN PARK VADİ İKİNCİ ETABI ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Kelkit Çayı kenarında bölgenin en büyük eğlence alanı olacak Park Vadi’nin ikinci etap çalışmaları başladı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ile birlikte çalışmaların yürütüldüğü ikinci etapta incelemelerde bulundu. Başkan Karagöl, projenin bölgenin en büyük eğlence alanı olacağını belirterek, “Proje içerisinde olimpik yüzme havuzu, aquapark, piknik alanları, göller, karting pisti, koşu, bisiklet yolları, sergi stantları, çim amfi ve çocuk oyun alanları olacak” dedi.


Erbaa’yı farklı kılmak için mücadele verdiklerini dile getiren Başkan Karagöl, “Erbaa’mızın güzide eğlence ve dinlenme yerlerinden biri olan Park Vadi artık yeterli değil. İkinci etabının hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı tamamladık. Tamamen belediyemizin kendi imkan ve ekipmanları ile başladığımız ikinci etap projemizde yapılacak birçok tesisin yanı sıra çocuklarımızı da unutmadık. Onlara özel Masal Diyarı Çocuk Eğlence Merkezi’ni projelendirdik. İnanıyorum ki önce Cenab-ı Hakk’ın yardımı, sonra da Erbaalı hemşerilerimin desteği ile bu hizmetimizi en kısa sürede faaliyete geçireceğiz’’ diye konuştu.



“Cumhur İttifakı iradesiyle güzel işler yapılıyor”


MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise, Erbaa Park Vadi 2. etap çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını ifade ederek, “Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl ve belediye kadrolarımızla yerinde incelemelerde bulunduk. Cumhur İttifakı iradesiyle güzel işler yapılıyor, yapılacak. Allah devletimizi var etsin” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İTO Başkanı Avdagiçten kiralar için 5 öneriÖnceki Haber

İTO Başkanı Avdagiçten kiralar için 5 ön...

Öldürülen Azranın annesi kızının son sözlerini sordu, katili güldüSonraki Haber

Öldürülen Azranın annesi kızının son söz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar