160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Boğulma tehlikesi geçirdi, masajla kalbi yeniden çalıştırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boğulma tehlikesi geçirdi, masajla kalbi yeniden çalıştırıldı
Abone ol
TOKAT'IN ERBAA İLÇESİNDE SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ KELKİT ÇAYINDA BOĞULAN ÇOCUK KALP MASAJIYLA HAYATA DÖNDÜ. ÇOCUĞUN HAYATI TEHLİKESİNİN DEVAM ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde serinlemek için girdiği Kelkit Çayı’nda boğulma tehlikesi geçiren çocuğun duran kalbi, kalp masajıyla yeniden çalıştırıldı.


Edinilen bilgiye göre olay, Erbaa ilçesi Kelkit çayına Şıhlar mezarlığı yakınlarında Halil İbrahim Bağcı (13) balık tutmaya gitti. Bir süre sonra serinlemek için Kelkit çayına giren çocuk suda batıp çıkmaya başladı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerinde Erbaa itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipler tarafından yarı baygın olarak kurtarılan çocuk sağlık ekipleri tarafından ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine sevk edildi. Hayati fonksiyonlarını kaybeden Bağcı, acil serviste yapılan kalp masajı ile hayata turundu. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan çocuk ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversite Hastanesine sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasspor ligdeki 4. beraberliğini aldıÖnceki Haber

Sivasspor ligdeki 4. beraberliğini aldı

Alibeyköy Barajında feci olay: Arkadaşını kurtardı, kendisi hayatını kaybettiSonraki Haber

Alibeyköy Barajında feci olay: Arkadaşın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar