08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2606
EURO34.7135
ALTIN2395.7

Bodo Hediye Çeki ile Mutlu Etmek Artık Çok Kolay!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bodo Hediye Çeki ile Mutlu Etmek Artık Çok Kolay!
Abone ol
Hediye çekleri veya hediye kartları alışveriş sırasında nakit veya kredi kartının yerine geçebilen ödeme araçlarıdır.

Hediye çekleri veya hediye kartları alışveriş sırasında nakit veya kredi kartının yerine geçebilen ödeme araçlarıdır. Elinizde bir hediye kartınız var ise muhtemelen sevdiklerinizden birisi sizin için oluşturmuş ve armağan etmiştir.

Bu kartların olayı da budur zaten: sevdiklerinize hediye alırken kararsız kaldığınız durumlarda veyahut hediyeyi alacak kişinin kendi seçimini yapması adına o kişi için bu hizmeti sağlayan kurumlardan kişiye özel satın alınan kartlardır.

Hediyeyi verdiğiniz kişi de bu kartla içerdiği miktara göre dilediği hediyeyi alır. Günümüzün yoğun temposunda kolaylık sağlayan bu çekler, özel oluşturulmuş olması ve hediye niteliği taşımasından dolayı da hoş bir etki yaratmaktadır.

Kartların genel kullanım alanını gördünüz, peki daha farklı biçimde kullanılan ve mağazanın her bir hediyesini, hediye kartı aracılığı ile sunabileceğiniz, bodo.com ile tanıştınız mı? Evet, bodo deneyim tarzında oluşturduğu tüm hediyeleri için sizlere hoş bir sunum yaratacak hediye çekleri aracılığı tanıyor.

Hediye kartı nasıl alınır?

Hediye kart kolaylığı ile henüz tanışmamış olanların en çok sorduğu sorulardan olan bu sorunun cevabını, gelin hep birlikte inceleyelim! Öncelikle hediyenin alınmasını istediğiniz mağazayı tespit edip, bu hizmeti verip vermediklerini öğrenmelisiniz. Veriyorlar ise mağazaya gidip direk kasa bölümünden talepte bulunuyorsunuz. İçermesini istediğiniz miktarı, belirlenen maksimum ve minimum tutara göre ödeyip, üzerinde sadece size özel bir kod bulunan hediye kartını alıyorsunuz.

Bodo.com üzerinden yapacağınız deneyim alışverişlerinde ise bu işlem çok daha basit ve sunumu çok daha özel, zaten hediyeler özel. Bodo.com adresine girip en az 1 en fazla 5 deneyimi kutuya ekliyorsunuz, 5 taneye kadar ekleyebilmenizin sebebi alıcıya seçenek sunmak.

Ödeme işlemlerine gitmeden önce hediye kutusu sunumunu seçerek işleme devam ediyorsunuz. Ödeme kısmında ise yalnızca en yüksek fiyatlı deneyimin ücretini girmeniz yeterli. Seçtiğiniz deneyimlerin resimli ve yazılı olarak anlatıldığı kartlar, ödeme için kullanılan hediye kartı ve tebrik metninizin de bulunduğu özel tasarım şık bir hediye kutusu dilediğiniz adrese gönderilmeye hazır.

Hediye kartı nasıl kullanılır?

Normal bir banka kartı ödemesi yapar gibi, alışveriş sonrasında kasa kısmında size özel hazırlanan kartınızla ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca belirlenen tarih kapsamında, bu kartlarla, içerdiği miktar doğrultusunda dilerseniz bir kaç farklı zaman diliminde alışveriş yapmanız da mümkün.

Bodo dan sizlere verilen kartı, bodo.com adresinden aktive ederek, deneyiminizi gerçekleştireceğiniz yerde kolaylıkla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik size sunulan seçenekler arasından, örneğin: ‘’Yatta Gün Batımı’’ nı değil de ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’ deneyimini tercih ettiğinizde, kalan miktarla farklı bir deneyime daha sahip olabilirsiniz.

Yani genel hediye kartı kullanım mantığı ile keyfinize keyif katabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte, size verilen tüm deneyimlerde, rezervasyon yapmak ve gerçekleştirmek için sahip olduğunuz süre, tam 9 ay! Bu uzun süre içerisinde kendiniz için en doğru zamanı belirleyip deneyimlerin keyfini doya doya çıkarabilirsiniz. En konforlu kullanım, en yaratıcı sürprizler bodo.com’un keyifli dünyasında.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar