160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bir tarafta kutlama, diğer tarafta ekmek parası: Onlar 1 Mayısta da işinin başında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir tarafta kutlama, diğer tarafta ekmek parası: Onlar 1 Mayısta da işinin başında
Abone ol
Kırıkkale'de Işçiler 1 Mayıs'ta Kutlama Etkinlikleri Yaparken, Bazı çalışanlar Ise Ekonomik Kazançlarını Sürdürmek Için Işinin Başında çalışıyor.

Kırıkkale’de işçiler 1 Mayıs’ta kutlama etkinlikleri yaparken, bazı çalışanlar ise ekonomik kazançlarını sürdürmek için işinin başında çalışıyor.

Kırıkkale’de sivil toplum kuruluşlarına bağlı üyeler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kutlama etkinlikleri yaparken, bazı çalışanlar ise ekmek parası için çalışmak zorunda kaldı. Simitçisinden ayakkabı boyacısına, temizlik personelinden seyyar satıcısına farklı alanlarda görev yapan çalışanlar ile polis memurları objektiflere yansıdı.

Sevgi yolu üzerinde 40 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Bülent Kızgın, "Onlar işçi bayramını kutluyor bizlerde ekmek parası kazanıyor. Çocuklara ekmek götürmek için bizler mücadele etmeye çalışıyoruz" dedi.

Caddelerde simit satarak geçimini sağlayan Nail Üstüner ise "İhtiyaçlar bitmiyor, eksiklikler bitmiyor. Burada kazandığım 100 lira 200 lira bir şey yapmıyor" ifadesini kullandı.

Kutlama alanında simit arabasıyla satış yapmaya çalışan Mehmet Güllü ise ekmek parası için çalıştığını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşçi bayramını meydanda değil, tarlada kutladılarÖnceki Haber

İşçi bayramını meydanda değil, tarlada k...

Başkan Boyacı; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun”Sonraki Haber

Başkan Boyacı; “1 Mayıs Emek ve Dayanışm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar