160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bingöl Valiliği: Herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bingöl Valiliği: Herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır
Abone ol
Merkez üssü Bingöl'ün Kiğı Ilçesi Olan 4.2 Büyüklüğünde Deprem’in Ardından Açıklama Yapan Bingöl Valiliği “herhangi Bir Can Ve Mal Kaybı Söz Konusu Olmamıştır” Dedi. Geldi.

Bingöl’de meydana gelen deprem sonrasında açıklama yapan valilik, herhangi bir can ve mal kaybının söz konusu olmadığını bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 11.19’da merkez üssü Bingöl’ün Kiğı ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 11 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Geçmiş Olsun Bingöl. Saat 11.19’da Merkezi Kiğı olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gece uyandıran boyun ağrısına dikkatÖnceki Haber

Gece uyandıran boyun ağrısına dikkat

Arnavutköyde arsa ve tarla satışlarında yüzde 100e yakın artış olduSonraki Haber

Arnavutköyde arsa ve tarla satışlarında...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar