29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Bin 152 yataklı konteyner yaşam merkezinde sona doğru: Çalışmaların büyük bölümü tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bin 152 yataklı konteyner yaşam merkezinde sona doğru: Çalışmaların büyük bölümü tamamlandı
Abone ol
İKİ BÜYÜK DEPREMİN MERKEZİ KAHRAMANMARAŞ'TA KAMU PERSONELİNİN KALACAĞI 1152 YATAK KAPASİTELİ KONTEYNER YAŞAM MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR.

Kahramanmaraş’ta iki büyük depremin ardından yapımına başlanan bin 152 yatak kapasiteli konteyner yaşam merkezinde çalışmaların büyük bölümü tamamlandı.


7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin merkezi Kahramanmaraş’ta kamu personelinin kalacağı bin 152 yataklı konteyner yaşam merkezinin kurulum çalışmaları sürüyor. Yaşam merkezi projesinde yatakhaneden yemekhaneye, çamaşırhaneden sosyal alanlara kadar her şey bulunuyor. Şantiye Şefi ve İnşaat Mühendisi Yetiş Şimşek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada şirket olarak 1915 Çanakkale Köprüsü’nden geldiklerini belirterek, 4 bloktan oluşan konteyner yaşam merkezinde kamu personelinin kalacağını söyledi. Deprem bölgesinde 30 gündür çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Şimşek, "Depremlerde zarar gören vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla şirket olarak buraya gelmiş bulunmaktayız. Projemiz 4 blok yatakhane, bir blok çamaşırhane ve bir blokta yemekhaneden oluşmaktadır. Aynı zamanda yeşil alanımız ve insanların vakit geçirebileceği alanlar da olacaktır projemizde" dedi.


Şimşek, bin 152 kişilik yatak kapasitesi olduğunu belirterek, "Bu şekilde depremden zarar gören vatandaşlarımıza hizmet vermek amacıyla buradayız. Kahramanmaraş’taki projemizde kamu personeli kalacak. Bunun haricinde başka projelerimizde olacak bizim. Adıyaman’da da devam etmekte olan projemiz var. Orada da sivil vatandaşlarımız ikamet edecekler" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte kar nedeniyle kapanan grup köy yolları ulaşıma açıldıÖnceki Haber

Siirtte kar nedeniyle kapanan grup köy y...

Patlayan kimyasal madde, geri dönüşüm deposunda yangına sebep olduSonraki Haber

Patlayan kimyasal madde, geri dönüşüm de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar