160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bilecikte Üretici Kadınlar Hayır Çarşısı açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecikte Üretici Kadınlar Hayır Çarşısı açıldı
Abone ol
Bilecik Belediyesi

Bilecik’te ’Üretici Kadınlar Hayır Çarşısı’ açıldı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde kurulan hayır çarşısı açılışını Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, eşi Işıl Kaya, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve davetliler gerçekleştirdi.

Kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha çok dâhil olmaları, aile ekonomilerine destek olmaları için açılan hayır çarşısına ilgi büyüktü. Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ‘Bir Gün Değil Her Gün Kadın’ sloganıyla açılışı yapılan hayır çarşısında yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi olarak her zaman kadınlarla ilgili gerçekleştirilen faaliyetlerin yanında yer aldıklarını ve gerekli katkıyı vermeye çalıştıklarını belirtti.

Hayır çarşısının hazırlanmasında emeği olan tüm paydaşlara teşekkür eden Başkan Kaya, Bileciklileri hayır çarşısına davet etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zorlu Enerji Dağıtım hisselerinin Gaztrak Enerjiye pay devri tamamlandı Önceki Haber

Zorlu Enerji Dağıtım hisselerinin Gaztra...

Sahte seyahat belgesi ile seyahat eden 7 düzensiz göçmen yakalandı Sonraki Haber

Sahte seyahat belgesi ile seyahat eden 7...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar