30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4599
EURO34.759
ALTIN2428.5

Big Brother, Sony’nin Profosyonel Ürünleri İle Ekranlarda!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Big Brother, Sony’nin Profosyonel Ürünleri İle Ekranlarda!
Abone ol
Gösterildiği ülkelerde rayting rekorları kıran Big Brother, Star TV’de Türk izleyicisiyle buluşuyor.
Gösterildiği ülkelerde rayting rekorları kıran Big Brother, Star TV’de Türk izleyicisiyle buluşuyor.

Kameramanların dahi yer almayacağı bir alanda yapılacak çekimler, Sony’nin profesyonel robot kamera teknolojisi ile hem TV ekranlarından hem de internet üzerinden izleyicilere ulaştırılacak.

Dünyanın konuştuğu yarışma programı 'Big Brother' yeni sezonda Türk televizyonlarına taşınıyor.

Özkan Production’ın, Sony’nin profesyonel ürün gamını kullanarak Star TV’de Türk izleyicisiyle buluşturduğu program, hem televizyon ekranlarından hem de internet üzerinden izlenebilecek. 90'ı aşkın robot kameranın bulunduğu mekânlarda yaşamlarını sürdürecek Big Brother’da yarışmacılar, verilen imkânlarla kendi yaşam alanlarını oluşturacak.



Sony’nin üstün teknolojisi ile ekranlara ulaştırılacak programda kullanılacak ürünler hakkında Sony Profesyonel Ürün Gamı Satış Müdürü Koray Köymen şunları söyledi: “ “Survivor” ve ‘’Utopia’’ gibi Türkiye’nin önemli reality show’larını sistem ve BRC teknolojisi kameralarımız ile çektik. Şimdi bu seriye dünya televizyonlarında en fazla yayınlanan reality show’lardan biri olan Big Brother’ı ekliyoruz. Bu projeler sayesinde Türkiye, Avrupa’da en fazla BRC serisi robot kamera teknolojisi kullanılan ülkeler arasında yerini aldı. Bugüne kadar birçok projede Özkan Production ile çalışma fırsatı bulduk. Big Brother Turkiye’de bunlardan sadece biri. Özkan Production ile yıllara dayanan işbirliğimiz üretici-müşteri ilişkisinden daha çok adeta stratejik partnerliğe dönüştü.

Bu projenin hayata geçirilmesinde ve izleyiciye ulaşmasında emeği geçen çözüm ortağımız Ateksis ve tecrübeli teknik kadrolarına, ayrıca Sayın Tuncay Özkan olmak üzere Özkan production ekibine, Sony’e duydukları güvenden dolayı teşekkür etmek isterim. Gelecekte de işbirliğimizi sürdürerek, en son Sony teknolojilerini Türk izleyicisiyle buluşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar