160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beylikdüzünde camiden mikrofon çalan hırsızlar kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beylikdüzünde camiden mikrofon çalan hırsızlar kamerada
Abone ol
BEYLİKDÜZÜ'NDE 2 KİŞİ, CAMİDEN GÜPEGÜNDÜZ MİKROFONLARI ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI. HIRSIZLIK ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Beylikdüzü’nde 2 kişi, camiden güpegündüz mikrofonları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi’ndeki Hz. Hamza Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 2 şahıs, camide kimse olmadığı sırada içeri girdi. Etrafı kontrol ettikten sonra hırsızlar, mihrap ve kürsüdeki mikrofonları yerinden çıkararak aldı. Daha sonra müezzin mahfiline giderek oradaki hoparlöre bağlı mikrofonu da alan şahıslar, camiden çıkarak uzaklaştı. Olay sonrası ihbar üzerine camiye polis ekipleri sevk edilirken, konu ile ilgili çalışma başlatıldı. Hırsızlık anı ise caminin güvenlik kamerasıyla anbean kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köyceğizde Kadınlar Gününde dayanışma zinciri oluşturulduÖnceki Haber

Köyceğizde Kadınlar Gününde dayanışma zi...

Isaac Cofie: İyi oynayacağız ve kazanacağız”Sonraki Haber

Isaac Cofie: İyi oynayacağız ve kazanaca...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar