160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beyaz Saraydan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyaz Saraydan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama
Abone ol
BEYAZ SARAY TARAFINDAN, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE ABD BAŞKANI JOE BİDEN’IN GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN YAPILAN AÇIKLAMADA, “İKİ LİDER EGE VE SURİYE’DE İSTİKRARIN ÖNEMİNİ ELE ALDI” DENİLDİ.

Beyaz Saray tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada, “İki lider Ege ve Suriye’de istikrarın önemini ele aldı” denildi.



Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın Madrid’de gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Biden’ın Türkiye-İsveç-Finlandiya arasında varılan memorandumu memnuniyetle karşıladığı kaydedildi. Liderlerin, Rusya’nın saldırganlığına karşın Ukrayna’ya yönelik desteğinin devam edeceğini yinelediği aktarılan açıklamada, Erdoğan ve Biden’ın Ukrayna’dan tahıl ihracatının önündeki Rus engellerinin kaldırılmasının önemini ele aldığı aktarıldı. “İki lider Ege ve Suriye’de istikrarın önemini ele aldı” denilen açıklamada, “Biden, ikili ilişkilerin sürdürülmesi konusundaki isteğini yineledi ve liderler hükümetler arasındaki yakın istişarelerin önemi noktasında mutabık kaldı” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DSÖ: “110 ülkede Covid-19 vakaları artıyor”Önceki Haber

DSÖ: “110 ülkede Covid-19 vakaları artıy...

Stoltenberg: NATO, onlarca yıldır Rusya ile daha iyi bir ilişki için çabaladı”Sonraki Haber

Stoltenberg: NATO, onlarca yıldır Rusya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar