160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Belediye yemekhanesinde pişiyor, soğumadan vatandaşın ayağına götürülüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye yemekhanesinde pişiyor, soğumadan vatandaşın ayağına götürülüyor
Abone ol
KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ, İHTİYAÇ SAHİBİ, HASTA VE YAŞLI VATANDAŞLARA YÖNELİK ÜCRETSİZ SICAK YEMEK SERVİSİ HİZMETİ VERİYOR.

Kahramankazan Belediyesi, ihtiyaç sahibi, hasta ve yaşlı vatandaşlara ücretsiz sıcak yemek hizmeti veriyor. Belediye yemekhanesinde hijyenik koşullarda en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler, sıcak şekilde vatandaşların ayağına kadar götürülüyor.


Kahramankazan Belediyesi, talep eden vatandaşlara verdiği ücretsiz sıcak yemek ikramı hizmetini sürdürüyor. Belediyenin yemekhanesinde hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler, ekipler tarafından ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, hasta ve yaşlı vatandaşlara ulaştırılıyor.


Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptıkları sıcak yemek servisi hizmetinin düzenli olarak sürdüğünü söyledi. Kahramankazan’da sevgi, hoşgörü, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma içinde yaşadıklarını söyleyen Oğuz, “Kahramankazan’ımızda 58 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Ailemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmıyoruz. Hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı asla unutmuyoruz. Vatandaşlarımızla ekmeğimizi bölüşüyor, aşımızı paylaşıyoruz. Belediyemizin tüm imkânlarını hemşehrilerimiz için sonuna kadar kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan terör örgütüne büyük darbe Önceki Haber

Jandarmadan terör örgütüne büyük darbe

Öngele yılın iş adamı ödülü Sonraki Haber

Öngele yılın iş adamı ödülü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar