160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bayrampaşada dehşet anları kamerada: Uzun namlulu silahla defalarca havaya ateş açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayrampaşada dehşet anları kamerada: Uzun namlulu silahla defalarca havaya ateş açtı
Abone ol
Bayrampaşa’da Bir Kişi, Minibüs Duraklarının Bulunduğu Iş Yerinden Aldığı Uzun Namlulu Silahla Havaya Ateş Açtı. Ihbar üzerine Olay Yerine Gelen Polis Ekipleri şüpheliyi Gözaltına Alırken, Dehşet Anları Ise Kameraya Yansıdı.

Bayrampaşa’da bir kişi, minibüs duraklarının bulunduğu iş yerinden aldığı uzun namlulu silahla havaya ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alırken, dehşet anları ise kameraya yansıdı.

Olay, dün akşam 18.30’da Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi minibüs duraklarının bulunduğu noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre K.S. isimli şüpheli, minibüs duraklarının yakınındaki iş yerine girerek içerideki uzun namlulu silahını aldı. Daha sonra kapının önüne çıkan şüpheli, havaya 6-7 el ateş etti. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, silah sesleri üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. K.S. gözaltına alırken, şüphelinin iş yerinde sakladığı silaha da el konuldu. Dehşet saçan maganda polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beyşehirde küçükbaş hayvanlar sağlık taramasından geçiriliyor Önceki Haber

Beyşehirde küçükbaş hayvanlar sağlık tar...

Doktor ve babasının 30 liralık otopark kavgası kamerada Sonraki Haber

Doktor ve babasının 30 liralık otopark k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar