Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
22 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bayburtta kar ve tipi nedeniyle hastaneye gidemeyen vatandaşa jandarma yetişti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburtta kar ve tipi nedeniyle hastaneye gidemeyen vatandaşa jandarma yetişti
Abone ol
Bayburt’ta Kar Ve Tipi Nedeniyle Hastaneye Gidemeyen Vatandaşa Jandarma Yetişti

Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Akyaka köyünde rahatsızlanan ve olumsuz hava şartları nedeniyle hastaneye gidemeyen Velat Sarıhan, Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kar motoruyla bulunduğu yerden alınıp, sağlık ekiplerine ulaştırıldı.

Kar ve tipinin yolları ulaşıma kapattığı Akyaka köyünde rahatsızlanan Sarıhan’ın yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, kar motoruyla Sarıhan’ın bulunduğu adrese ulaştı.

Jandarma ekiplerinin desteğiyle sağlık ekiplerine teslim edilen Sarıhan, paletli ambulansa alındı. İlk müdahalesi burada yapılan Sarıhan, daha sonra hastaneye götürüldü.

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, olumsuz hava şartlarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspora 2 futbolcu kazandırdı Önceki Haber

Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspora 2 futbolc...

Uşakta tarım teşkilatı sahada üreticilerle buluştu Sonraki Haber

Uşakta tarım teşkilatı sahada üreticiler...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar