160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bayburt Kredi ve Kefalet Kooperatifinin mali kongresi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt Kredi ve Kefalet Kooperatifinin mali kongresi yapıldı
Abone ol
Bayburt Kredi Ve Kefalet Kooperatifi'nin Mali Kongresi Yapıldı

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2023-2024 yılları Birleştirilmiş Genel Kurul Kongresi yapıldı.

Bayburt Belediyesi Çoruh Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını TESKOMB 12. Bölge Başkanı Mürsel Karataş yaptı. Divanda ise Bayburt Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları ile kooperatifin en eski üyelerinden Hacı Mustafa Akkuş görev aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 2023 ve 2024 yılları gelir gider tablosu görüşülerek onaylanırken, 2025 ve 2026 yılları tahmini bütçesi de onay aldı.

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney selamlama konuşması yaparak üyelere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dedesinden ve babasından kalan mirası mekanik saatleri tamir ederek yaşatıyorÖnceki Haber

Dedesinden ve babasından kalan mirası me...

15 farklı suçtan aranan firari jandarmanın operasyonuyla yakalandıSonraki Haber

15 farklı suçtan aranan firari jandarman...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar