160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Zeydan Karalar’dan Emeklilere Ek Destek Müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zeydan Karalar’dan Emeklilere Ek Destek Müjdesi
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Zeydan Karalar, emeklilere yönelik desteklerini sürdürüyor. Karalar, binlerce emeklinin maaşlarını asgari ücrete tamamladıklarını ve bayram ikramiyesine ek olarak 1000 TL daha destek verdiklerini duyurdu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanvekili Zeydan Karalar, emeklilere yönelik yeni bir destek paketi açıkladı.

Daha önce 7 bin 78 emeklinin maaşlarını asgari ücrete tamamladıklarını belirten Karalar, bayram ikramiyesi olarak verilen 4 bin TL’ye ek olarak belediye tarafından 1000 TL daha yatırıldığını duyurdu.

Başkan Karalar, bayram sonrası da asgari ücretin altında maaş alan 588 emekliye destek sağlanacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamasında, “Adanalı hemşehrilerime bir müjde vermek istiyorum.

Emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekilliği görevine seçilmesinin ardından kendisini tebrik eden herkese teşekkür eden Karalar, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepte halk sağlığını tehdit eden 97 işletmeye 6 milyon TL cezaÖnceki Haber

Gaziantepte halk sağlığını tehdit eden 9...

Köyceğizde Çocuk Kitapları Kültür ve Sanat Festivali başlıyorSonraki Haber

Köyceğizde Çocuk Kitapları Kültür ve San...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar