160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Yazıcı, Kadırga Yaylasındaki Otçu Şenliğine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yazıcı, Kadırga Yaylasındaki Otçu Şenliğine katıldı
Abone ol
BAŞKAN YAZICI, KADIRGA YAYLASI’NDAKİ OTÇU ŞENLİĞİ’NE KATILDI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesine bağlı Kadırga Yaylası’ndaki geleneksel Otçu Şenliği’ne katıldı. Başkan Yazıcı, Gümüşhaneli vatandaşlarla tek tek sohbet etti.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, geleneksel olarak her yıl temmuz ayının 3’üncü cuma günü düzenlenen Kadırga Yayla Şenlikleri’ne katıldı. Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesindeki Kadırga Yaylası’nda düzenlenen şenlikte binlerce kişi denizden 2500 metre yükseklikte horon oynadı. Başkan Yazıcı da şenliğe katılan Gümüşhaneli vatandaşlar ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Şenliğe katılanlar dünyaca ünlü üzeri açık camide çimler üzerinde cuma namazı kıldı.



“Pandemi nedeniyle uzak kalmıştık ama kavuştuk”


4’üncü kez Otçu Şenlikleri’ne katıldığını belirten Başkan Yazıcı, ”Pandemi nedeniyle birbirimizden uzak kalmıştık ama kavuştuk. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu festivali güzelleştiren sizlersiniz. Biz buraya İstanbul Tuzla’dan selamlar getirdik. Sizlerin selamlarını da İstanbul’a Tuzla’ya götüreceğiz. Kadırga gibi güzel bir yaylada bir araya gelen Karadeniz’in güzel insanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil yayaya çarptı: 1 yaralıÖnceki Haber

Otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı

Fadıloğlu, Belkıstaki 3. Sosyal tesisi incelediSonraki Haber

Fadıloğlu, Belkıstaki 3. Sosyal tesisi i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar