160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Vekili Marımın ağabey acısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Vekili Marımın ağabey acısı
Abone ol
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım’ın Eskişehir’de Yaşayan Emekli öğretmen Amcaoğlu Fikret Marım Hayatını Kaybetti.

DENİZLİ (İHA) – Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım’ın Eskişehir’de yaşayan emekli öğretmen amcaoğlu Fikret Marım hayatını kaybetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım’ın uzun yıllar okul müdürlüğü yaptığı Eskişehir Devlet Demiryolları Meslek Lisesi’nden emekli olduktan sonra Eskişehir’e yerleşen amcaoğlu Fikret Marım hayatını kaybetti. Fikret Marım’ın cenazesi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım ve aile yakınlarının katıldığı törenle, Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden ağabeyinin ardından duygusal bir veda mesajı paylaşan Başkan Vekili Marım, "Eskişehir Devlet Demiryolları Meslek Lisesi’nde uzun yıllar okul müdürlüğü yapmış, aynı kurumdan emekli olmuş, duruşuyla, kişiliğiyle, sevgisiyle, saygısıyla her zaman örnek aldığım, abiliğiyle gönlümde ayrı bir yeri olan kıymetli abim Fikret Marım’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Mekanı cennet olsun, sevenlerine ve geride kalanlara sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye 1inciliği Eskişehirden Önceki Haber

Türkiye 1inciliği Eskişehirden

Muğlalı sporcu Milli Takım kampına davet edildi Sonraki Haber

Muğlalı sporcu Milli Takım kampına davet...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar