160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Uysal oyunu kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Uysal oyunu kullandı
Abone ol
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ve Adayı ümit Uysal, Oyunu Vali Hüsnü Tuğlu Ilk Ve Ortaokulu’nda, 1148 Numaralı Sandıkta Kullandı.

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, oyunu Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı.

Antalya’nın 500 bini aşkın nüfusuyla en kalabalık ikinci ilçesi Muratpaşa’da, 31 Mart yerel seçimlerinde, 1124 sandıkta 380 bin 694 seçmen sandık başına gidiyor. CHP adayı Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal oyunu eşi Ümran Uysal’la birlikte Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı.

Türkiye’ye aydınlık bir gelecek dileyen Başkan Uysal, oy kullanmasının ardından okulun önünde şu açıklamayı yaptı:

“Muratpaşa’mızda huzur ve güven içinde bütün komşularımız sandığa gidiyorlar. Türkiye’miz bölgemizin tek demokrasisi. Bizim için demokrasimiz, seçimlerimiz, kurumlarımız çok kıymetli. Muratpaşalı komşularımız da bu sürece, kendi oylarına, sandıklarına sahip çıkıyorlar. Ne mutlu bize, Türkiye’mize, Muratpaşa’mıza. Antalya’mıza hayırlı olsun. Nice güzel seçimlerimiz olsun. Ülkemizin geleceği aydınlık olsun.”

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oyuncu Nilperi Şahinkayanın sandıkta zor anları Önceki Haber

Oyuncu Nilperi Şahinkayanın sandıkta zor...

Kurt Kapanı 2 filminden merak edilenler Sonraki Haber

Kurt Kapanı 2 filminden merak edilenler

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar